Horká čokoláda a kakao
Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)
Zde máme pro Vás výběr prvotřídních francouzských a českých horkých čokolád. Recept na tradiční horkou čokoládu, co si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu čokolád. Horké čokolády můžete také využít v čokoládové fontáně.
Také zde máme kakao z té nejvyšší sorty kakaových bobů. Lahůdka!
Chcete-li připravovat horkou čokoládu z obřích tabulek pro cukráře, mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření a pro cukráře. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů,...

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané...

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve...

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické...

100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Peru v bio kvalitě.

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z...

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z...

Bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské...