Horká čokoláda a kakao
Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)
Zde máme pro Vás výběr prvotřídních francouzských a českých horkých čokolád. Recept na tradiční horkou čokoládu, co si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu čokolád. Horké čokolády můžete také využít v čokoládové fontáně.
Také zde máme kakao z té nejvyšší sorty kakaových bobů. Lahůdka!
Chcete-li připravovat horkou čokoládu z obřích tabulek pro cukráře, mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření a pro cukráře. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                    Dokonale hustá, pravá bílá BEAN-to-BAR čokoláda s vysokým obsahem kakaového másla (32...
 
                                                                                                                                                                                    Dokonale hustá, pravá hořká BEAN-to-BAR čokoláda s vysokým obsahem kakaa (72...
 
                                                                                                                                                                                    Dokonale hustá, pravá mléčná BEAN-to-BAR čokoláda s vysokým obsahem kakaa (42...
 
                                                                                                                                                                                    100 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
 
                                                                                                                                                                                    55 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu...
 
                                                                                                                                                                                    60 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu...
 
                                                                                                                                                                                    65 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
 
                                                                                                                                                                                    75 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu...
 
                                                                                                                                                                                    80 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
 
                                                                                                                                                                                    Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace...
 
                                                                                                                                                                                    Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů,...
 
                                                                                                                                                                                    Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....
 
                                                                                                                                                                                    Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve...
 
                                                                                                                                                                                    Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 % vyniká vyváženou chutí. Přináší tóny...

 
                                                                                                                                    
    
    
            