V létě odesíláme jen v chladnějších dnech (nepřeje-li si zákazník jinak). Předpověď kontrolujeme pro ČR i SR. Doprava od 49 Kč a 2.99 EUR. Více info.

Horká čokoláda a kakao

Nejprodávanější

horka cokolada cluizel kayambe noir 72
 
699 Kč
(607,83 Kč bez DPH)
Detail
FPHC03 1000
 
339 Kč
(294,78 Kč bez DPH)
Detail
FPKP01G250 1000
 
279 Kč
(242,61 Kč bez DPH)
Detail
horka cokolada cluizel vanuari 39
 
699 Kč
(607,83 Kč bez DPH)
Detail
BNHC03 1000
 
399 Kč
(346,96 Kč bez DPH)
Detail
horka cokolada cluizel elianza ivoire
 
699 Kč
(607,83 Kč bez DPH)
Detail
4 položek celkem
horka cokolada cluizel kayambe noir 72
607,83 Kč bez DPH
699 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány. Čokoláda je vytvořená z pečlivě vybrané kombinace...

horka cokolada cluizel vanuari 39
607,83 Kč bez DPH
699 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

BNHC03 1000
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

horka cokolada cluizel elianza ivoire
607,83 Kč bez DPH
699 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány.

Horká čokoláda a kakao

Tradiční horká čokoláda z rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Nekompromisní francouzská grumánská kvalita. Ochutnejte horkou čokoládu, kterou by Vám nabídli jen v těch nejlepších Pařížských kavárnách!

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.

Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.