Degustační sada Francois Pralus Intro 10

119 Kč 103,48 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Degustační sada na seznámení se single-origin čokoládami Francois Pralus. Sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků čokolád (8 x hořkou, 1 x mléčnou a 1 x 100% čokoládu). Součástí jsou podrobné tištěné degustační poznámky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Degustační sada Francois Pralus „Intro Pralus 10“

Součástí sady jsou podrobné tištěné degustační poznámky a návod jak si vychutnat čokoládu všemi smysly.

Degustační sada na seznámení se single-origin čokoládami Francois Pralus.

Degustační sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků čokolád (8× hořkou 75%, 1× mléčnou 45% a 1× 100% čokoládu). 

Single-origin čokolády obsažené v degustační sadě:

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • Madagascar Criollo 100%: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, Best Dark Organic Chocolate Bar

Balení, hmotnost a rozměry: Průhledný sáček s vloženými tištěnými degustačními poznámkami, 50 g, 80×175×8 mm

Složení: 

  • Madagascar Criollo 100%: kakao, čisté kakaové máslo, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
  • hořké čokolády 75%: kakao, cukr, čisté kakaové máslo, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
  • Mélissa Milk Criollo 45%: kakao, sušené mléko, cukr, čisté kakaové máslo, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a lepku.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu. 

 

Nutriční hodnoty 100% čokolády/ výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2364
Energie v kcal 571
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 24
    z toho cukry v g 2
Bílkoviny v g 12
Sůl 0,01

   

Nutriční hodnoty Mélissa 45% / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2449
Energie v kcal 589
Tuky v g 43
    z toho nasycené tuky v g 27
Sacharidy v g 38
    z toho cukry v g 27
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g

0,17

 

Nutriční hodnoty 75% čokolády / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2427
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.05 kg
Obsah kakaové sušiny: 45, 75, 100
Příchuť: BEZ příchutě
Dobrůtka získala ocenění: ano
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba
Původ kakaových bobů: Ekvádor, Ghana, Indonésie, Kolumbie, Madagaskar, Ostrov Svatého Tomáše, Trinidad, Venezuela
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Hmotnost: 50
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E
Položka byla vyprodána…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
CBDSFP01 1000 CBDSFP01 1000
5
PP Avatar autora | 6.12.2018
Ideální formát na malou pozornost pro paní doktorku :)
CBDSFP01 1000 CBDSFP01 1000
5
ZZ Avatar autora | 18.10.2018
Oceňuju to, že jste tam dali i tu mléčnou a stovku. Pěknej "průřez tvorbou pana Praluse" :)