Čokoláda - to nejlepší z planety Země
-
Mléčná
-
Hořká
-
Hořká 99-100%
-
Bílá
-
Ochucená
-
Horká čokoláda a kakao
-
Na vaření a pro cukráře
-
Tabulky
-
Degustační sady
-
Čokoládové krémy
-
Obří čokolády
-
Miničokoládky
-
Oříšky v čokoládě
-
Výhodné balení

Mléčná čokoláda z kakaových bobů z oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými...

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

Vysokoprocentní – 45% – mléčné miničokoládky připravené z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných v Indonésii. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

Bitcoin, který si můžete dovolit! ;-) Výjimečná 65% tmavá čokoládová mince od mistra čokolády Stephana Bonnat. Je připravená z kakaových bobů z ostrova Srí Lanka. Je ideální pro...

Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného...

Obří vysokoprocentní 65% mléčná čokoláda z kakaových bobů, pěstovaných v oblasti Surabaya na ostrově Jáva v Indonésii. Kilogramové balení je velmi výhodné – pokud ho někomu...
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Zobrazit více ...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.