Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 4
Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...
75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží Venezuely....
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...
Plantážní čokoláda z Kolumbie s ještě vyšším obsahem kakaových bobů: 75 %. Osloví vás...
Jemná čokoláda s vyváženou kulatou chutí vyniká plným kakaovým aroma s nádechem...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...
Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno...
75% plantážní čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží...
Intenzivní 72% tmavá čokoláda potěší všechny milovníky čokolády nezapomenutelnou...
Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 % vyniká vyváženou chutí. Přináší tóny...
75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v...
Čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco. Kakao z...