Čokoláda - to nejlepší z planety Země
-
Degustační sady
-
Hořká čokoláda
-
Hořká 99-100%
-
Mléčná čokoláda
-
Mléčná nad 45%
-
Bílá čokoláda
-
Ochucená
-
Horká & kakao
-
S medailí
-
Plantážní
-
Vzácná
-
Vtipná
-
K vínu a rumům
-
Mini
-
Tabulková

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika, nyní v podobě 1kg tabulky, která se hodí nejen pro mlsání, ale i pro tvorbu...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii, nyní v podobě 1kg tabulky, která se hodí nejen...

Tmavá 65% čokoláda krémové konzistence a s intenzivní vůní promění vaše dezerty v luxusní záležitosti nebo je vhodná pro mlsání ve velkém. Tato kilová tabulka dosahuje...

Obří vysokoprocentní 65% mléčná čokoláda z kakaových bobů, pěstovaných v oblasti Surabaya na ostrově Jáva v Indonésii. Kilogramové balení je velmi výhodné – pokud ho někomu...

Obří vysokoprocentní 65% mléčná čokoláda z kakaových bobů, pěstovaných v oblasti Surabaya na ostrově Jáva v Indonésii. Kilogramové balení je velmi výhodné – pokud ho někomu...

Gurmánský blok hořké čokolády v optimistickém oranžovém papírovém obalu s okénkem, kterým je vidět obří tabulka 65% výběrové čokolády. Je plná exotických chutí a vůní z...

Gurmánský blok hořké čokolády v optimistickém oranžovém papírovém obalu s okénkem, kterým je vidět obří tabulka 65% výběrové čokolády. Je plná exotických chutí a vůní z...
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.