V létě za Vás hlídáme teploty a čokoládu odesíláme (po dohodě s Vámi) v nejvhodnějším okamžiku, aby dorazila v pořádku.

Čokoláda - to nejlepší z planety Země

5 položek celkem
michel cluizel cokolada nori cafe.cokobanka.cz
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

60% čokoláda s aromatickou kávou Arabica z Brazílie. Příjemně chuťově vyvážená kombinace kávy a čokolády.

MCN-69035
ajala cokolada vino cokobanka cz 768
108,70 Kč bez DPH
125 Kč

Hořká čokoláda z kvalitních bobů, macerovaných ve víně. Ucítíte v ní lehký nádech vína, svěží tóny letního ovoce a vůni po višních se smetanovým pohlazením. Umožní vám naplno...

AJTC23
bonnat cokolada acuire vareni cokobanka cz
190,43 Kč bez DPH
219 Kč

Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném množství 200 g, vhodná na výrobu horké čokolády, pečení a přípravu delikátních dezertů.

BNTC57
benns ethicoa horka cokolada sungai ruan cokobanka cz 768
Akce Sleva
249 Kč –14 %
186,09 Kč bez DPH
214 Kč

Horká čokoláda Benns Ethicoa vyrobená z kakaa pěstovaného na plantáži Sungai Ruan v Malajsii s 60% obsahem kakaa. Originální a přirozená chuť čokolády vás překvapí ovocnými a...

BEHC01
benns ethicoa horka cokolada vung tau tubus cokobanka cz 768
Sleva Trvanlivost
249 Kč –28 %
155,65 Kč bez DPH
179 Kč

Horká čokoláda Benns Ethicoa Vung Tau je vyrobená z kakaa pěstovaného na stejnojmenné plantáži ve Vietnamu. Při pití této čokolády ucítíte chutě rybízu, meruňky a skořice,...

BEHC02-P

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.