V létě za Vás hlídáme teploty a čokoládu odesíláme (po dohodě s Vámi) v nejvhodnějším okamžiku, aby dorazila v pořádku.

Čokoláda - to nejlepší z planety Země

5 položek celkem
michel cluizel minicokolada laguna lait cokobanka cz 768
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

47% čokoláda hladké a jemné textury v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Osloví vás hedvábně jemná textura s tóny cappuccina a horké čokolády,...

MCMC-69452-MINI
michel-cluizel-degustacni-cofret-plantation-cokobanka-cz
381,74 Kč bez DPH
439 Kč

Kompletní degustační sada plantážních čokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 28 jednotlivě balených čtverečků tmavých a mléčných čokolád ze 7 plantáží Mangaro, El...

MCN-12935
michel cluizel cokolada laguna milk cokobanka cz 768
112,17 Kč bez DPH
129 Kč

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...

MCN-12122
cokobanka-degustacni-sada-intro-lait-cokobanka-cz
Degustační sada „Intro Lait“
Naskladnění: cca polovina září
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Seznamte se s francouzskými mléčnými čokoládami Michel Cluizel a Francois Pralus. Sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků s 5 vyhlášenými druhy mléčných...

CBDS03
cb michel cluizel degusada milk plantation cokobanka cz
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

Degustační sada obsahuje 3 vysokoprocentní mléčné (dark–milk) čokolády z francouzské rodinné čokoládovny Michel Cluizel. Každá z těchto čokolád je připravena z kakaových bobů,...

CBDS-MC-MP

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.