Mléčná čokoláda, Strana 2

Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní miničokoládka z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Ucítíme tóny karamelu, tropického ovoce, medu a...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť karamelu. Je vytvořena z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky...

Opojná rozkoš v podobě tyčinky z výtečné mléčné čokolády (45%) s hladkým lískooříškovým krémem (23 %), mandlemi (11 %) a rozinkami (7 %). Michel Cluizel přichází...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda smetanově kávové, originální chuti. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Madagaskaru. Mořská sůl otevírá chuťové...

Velmi jemná, krémová 51% mléčná čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a jemně kořeněnými chuťovými tóny ze srdce pralesa v Brazílii. Ve výhodném 2kg balení.

Seznamte se s francouzskými mléčnými čokoládami Michel Cluizel a Francois Pralus. Sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků s 5 vyhlášenými druhy mléčných...

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...

Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Je oceňována pro svůj medově karamelový nástup, který se rozvine v...

Jemná čokoláda s krémovou chutí kokosu, bez mléka, s obsahem kakové hmoty pouze 55%, slazená sušenou třtinovou šťávou. Mohli bychom ji tedy nazvat "bez-mléčnou...

Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky, v bio kvalitě. Při ochutnání...

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému...

Silná mléčná (dark-milk) čokoláda s obsahem kakaové hmoty 53%, štědře posypaná kousky kakaových bobů, tzv. nibsy z Madagaskaru vytváří neodolatelnou kombinaci.

Poctivá mléčná (dark-milk) čokoláda s obsahem kakaové hmoty 53%. Snížením obsahu cukru vynikne její mléčně čokoládová chuť a vzniká tak vyladěná čokoláda pro milovníky silných...
„Tmavé - mléčné čokolády“ („Dark-milk chocolate“)
Zde najdete královskou třídu mléčných čokolád. Jsou to mléčné čokolády s extra vysokým obsahem kakaové hmoty a jsou ideální lahůdkou pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši čokoládu tmavou nebo mléčnou. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť čokolády tmavé, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si oblast původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další...Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky.