ZNAČKY, Strana 2
-
Dárkové BOXY
-
Dárková balení
-
Dárky k objednávkám zdarma
-
Bonnat
-
BESKID CHOCOLATE
-
DARCIS
-
Francois Pralus
-
Steiner & Kovarik
-
XC Alchemy
-
Menakao
-
Akesson
-
AtelieR
-
Mathez
-
chocoMe
-
Michel Cluizel
-
ČokoBanka
-
Cacaosuyo
-
Chocolate Tree
-
Fjak
-
Krak Chocolate
-
Standout Chocolate
-
TAZA
-
Raaka Chocolate
-
Quantu Chocolat
-
Fruition Chocolate
-
To'ak Chocolate
-
Lílá čokoláda
-
Jordi´s
-
MIA, made in Africa
-
Willie’s Cacao
Výpis produktů
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...
Delikátní francouzské kakaové lanýže (truffles) s mořskou solí z Guérande v sáčku....
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...
Delikátní tradiční francouzské kakaové lanýže (truffles) v sáčku. Úsporné, praktické a...
Delikátní francouzské kakaové lanýže (truffles) se slaným karamelem v sáčku. Úsporné,...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda smetanově kávové, originální chuti. Je...
Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky...
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...
Delikátní francouzské kakaové lanýže (truffles) s brandy Marc of Champagne v sáčku....
Delikátní francouzské kakaové lanýže (truffles) s „praskajícím cukrem“ v sáčku....
Delikátní francouzské kakaové lanýže s malinovými makronkami v úsporném, praktickém a...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson, s kandovanou kůrou yuzu, exkluzivní kolekce...
Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno...
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %:...
Mistři čokolatiéři z AteliéRu přinášejí jedinečnou delikatesu – sicilské mandle obalené...
Krémová veganská čokoláda s bohatou kokosovou chutí a ovocnými tóny. Kokosové mléko v...
Opojná rozkoš v podobě tyčinky z výtečné mléčné čokolády (45%) s hladkým lískooříškovým...
