Single Origin hořká čokoláda
Každá Single Origin čokoláda je neopakovatelný chuťový originál. Je připravena z kakaových bobů z konkrétní oblasti s jedinečným chuťovým profilem.
Všechny čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků. A když si rozbalíte celý popis, čeká Vás překvapení... ;)
#ShowMore#
Záměrně jsme sem zařadili pouze čisté Single Origin čokolálády bez přidaných příchutí. Takto máte možnost užít si experimentování s neopakovatelnými chuťovými profily jednotlivých čístých hořkých čokolád.
Zkuste například:
- ochutnat 75% čokolády Bonnat z různých oblastí
- ochutnat čokolády z Madagaskaru od různých čokolatiérů
- ochutnat čokolády z různých odrůd kakaových bobů
Budete překvapeni pestrostí chuťových profilů. Přejeme Vám mňamózní gurmánské zážitky!
Plantážní hořké miničokoládky Michel Cluizel (min. 70%) za výrobní cenu v rozevíracím...
Tato komplexní a intenzivní 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Peru je plná...
100% čokoláda z báječných, pečlivě vybraných kakaových bobů z Peru. Budete překvapeni...
70% trea-to-bar (od stromu k tabulce) miničokoláda z bílých kakaových bobů regionu...
70% trea-to-bar čokoláda z bílých kakaových bobů regionu Piura kombinuje krémovou...
Extra tmavá čokoláda vyrobená ze vzácného ekvádorského kakaa Nacional Arrriba,...
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a...
Kakaové boby v této tmavé 70% čokoládě pocházejí z oblasti Baracoa v provincii...
Tmavá single origin čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v oblíbeném tanzánském...
Tato 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v oblasti pohoří Maya Mountains v...
Tmavá 85% čokoláda z oblíbeného kakaa pěstovaného v oblasti Maya Mountain v Belize....
Tmavá čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v údolí Sambirano na Madagaskaru na...
Tmavá 68% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Dominikánské republice, kterou si...
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...
10 výjimečných plantážních čokolád od Michela Cluizela. Naše největší degustační sada...
Degustační sada sedmi plantážních tmavých čokolád Michel Cluizel pro čokoznalce, kteří...
66% bean-to-bar tmavá čokoláda je slazená kokosovým cukrem. Okouzlí vás jemnou...
Do stínu kokosových palem vás zanese kolibřík s touto 44% bean-to-bar veganskou...
75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží Venezuely....
Plantážní čokoláda z Kolumbie s ještě vyšším obsahem kakaových bobů: 75 %. Osloví vás...
75% plantážní čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží...
75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v...