Miničokoládka Francois Pralus Madagascar 75%

Kód: FPMC08-MINI
9,90 Kč 8,61 Kč bez DPH
Skladem (108 ks)

75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Miničokoládka Francois Pralus Madagascar Criollo 75%

75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.

Francois Pralus si Madagaskarské kakao oblíbil natolik, že si založil vlastní kakaovou plantáž na ostrůvku Nosy Be na severu Madagaskaru.

Složení: 75% kakao, cukr, čisté kakaové máslo, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 5 g, 34×34×5 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2448
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Obsah kakaové sušiny: 75
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Původ kakaových bobů: Madagaskar
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 5
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například “Grand Prix du Festival International du Chocolat” či “Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.”

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.

Kde se nachází Ostrov vůní s kakaovou plantáží Francois Pralus? Co je to „Praluliné“? A další zajímavosti o čokoládovně Francois Pralus se dozvíte zde.