Kvalitní čokoláda, Strana 8
Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
73% plantážní čokoláda „Vila Gracinda“ z ostrova Svatého Tomáše. V hlaďounké čokoládě...
Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 % vyniká vyváženou chutí. Přináší tóny...
75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda smetanově kávové, originální chuti. Je...
Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno...
Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...
75% plantážní čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží...
75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží Venezuely....
Intenzivní 72% tmavá čokoláda potěší všechny milovníky čokolády nezapomenutelnou...
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstovaných...