Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru s kokosem

Kód: CHTCBC22
96 Kč 83,48 Kč bez DPH 147,69 Kč / 100 g
Skladem (11 ks)

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru, ochucená kokosem. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým kešu ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo mléčná bez cukru 52% s kokosem

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické, vzácné odrůdy Criollo z Peru, ochucená kokosem. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým kešu ořechům a mandlím a kakaovému máslu. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, který nepřidává žádné cizí příchutě. Vzácná odrůda criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů. Její chuť vás překvapí svojí hedvábností a intenzivní čokoládovostí. Strouhaný kokos, který tabulku bohatě pokrývá dodává příchuť exotiky a nádherně křupe.

Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Jeden čtvereček šedesáti gramové tabulky obsahuje 0,855 g cukrů (většinově laktózu), což je velmi přijatelná hodnota a můžete si tak pár čtverečků dopřát bez výčitek (hledáte-li nižší obsah cukru, vyzkoušejte čokoládu bez cukru s vyšším obsahem kakaa). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13%), strouhaný kokosový ořech (7,7%), kešu ořechy, mandle pražené. Obsah kakaové sušiny nejméně 52%. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 65 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2068
Energie v kcal 499
Tuky v g 45,1
    z toho nasycené tuky v g 26,7
Sacharidy v g 25,3
    z toho cukerné alkoholy 12,0
    z toho cukry v g 10,6
Bílkoviny v g 15,8
Vláknina 14,4
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčná čokoláda
Hmotnost: 0.065 kg
? Obsah kakaové hmoty: 52
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, kešu, kokos, mandle
Druhy čokolády: mléčná
Zdravotní a dietní info: Bez cukru / Dia, Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 65
Značka: Chocolate Hill
Výrobce: Chocolate Hill
Obsah kakaové hmoty: 52
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZT Avatar autora | 8.11.2020
Z mléčných čokolád bez cukru co jsem kdy jedla je tahle nejlepší.
5
ZV Avatar autora | 15.5.2020
+ velmi chutná

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení