Čokoláda Chocolate Hill
Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému...
CHTCBC31
Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému...
CHTCBC21
Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená lyofilizovanými jahodami a pistáciemi.
CHPC06
Tmavá, 77%, low carb čokoláda, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Kombinace výtečné chuti čokolády se svěží, aromatickou chutí malin a...
CHTCBC34
Nepražené RAW kakaové boby Madagaskar Bio a miničokoládka z nich vyrobená. Čokoláda je nejvyšší kvality s obsahem kakaové sušiny nejméně 70 %. Toto unikátní balení Vám dává...
CHKBMC02
Nepražené RAW kakaové boby Ekvádor Bio a miničokoládka z nich vyrobená. Čokoláda je nejvyšší kvality s obsahem kakaové sušiny nejméně 70 %. Toto unikátní balení Vám...
CHKBMC05
Tmavá, 77%, low carb čokoláda, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Kombinace výtečné chuti čokolády se svěžími tóny pistácií a mrazem...
CHTCBC33
Oříškový krém s lískovými ořechy, mandlemi a kešu ořechy se 100% Bean to Bar čokoládou z kakaových bobů pocházejících z Peru. Krém překvapí svou jemností a zároveň lehkou...
CHKR01
Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená kokosem a lyofizovanými malinami.
CHPC07
70% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená lyofilizovanými malinami a sušenou mátou.
CHPC01
Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru, ochucená kokosem. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky...
CHTCBC22
Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaa 77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Osloví vás jemná chuť čokolády, oživena křupavými kousky...
CHTCBC32
Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému...
CHCTBC53G250
Ochutnejte jemnou bílou čokoládu s bezkonkurenčním obsahem kakaového másla 45 %. Čokoláda je slazená přírodním sladidlem erythritol, díky kterému je příjemně svěží....
CHCTBC51G250
70% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená sušeným banánem a makadamovými ořechy.
CHPC02
CHKBMC04
Ochutnejte jemnou bílou čokoládu s bezkonkurenčním obsahem kakaového másla 45 %. Čokoláda je slazená přírodním sladidlem erythritol, díky kterému je příjemně svěží....
CHCTBC51G500
Akce
Sleva
Nepražené RAW kakaové boby Haiti Bio a miničokoládka z nich vyrobená. Čokoláda je nejvyšší kvality s obsahem kakaové sušiny nejméně 70 %. Toto unikátní balení Vám dává...
CHKBMC04-P
70% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená quinoou a mákem.
CHPC03
Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Vyznačuje se krémovou, smetanovou chutí, díky kvalitnímu sušenému...
CHCTBC52G250
Novinka
Ochutnejte osvědčenou lahodnou kombinaci mléčné čokolády a lískových oříšků bez výčitek (ve verzi „Low carb“). Vysokoprocentní mléčná čokoláda bez přidaného cukru...
CHTCBC23
Mandlový krém s mletým kokosem a bílou čokoládou bez přidaného cukru, slazený přírodním sladidlem erythritolem. Jemně sladké chuti, dodává korunku pravá vanilka, která krému...
CHKR02
Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená drcenými kakaovými boby.
CHPC05
Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému...
CHCTBC53G500
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.
Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvnotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.
Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!