Čokoláda Chocolate Hill
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.
Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.
Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické...

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z...

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z...

Bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské...

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových...

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových...