Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% s kokosem a malinami
Kód: CHPC07Detailní popis produktu
Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% s kokosem a malinami
Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená kokosem a lyofizovanými malinami.
Čokoláda má speciální odolný obal bránící jejímu poškození při přepravě. Samotná čokoláda je v elegantním průhledném celofánovém obalu s logem čokoládovny. Celá je pak zabalena v obalu z pevného kartonu, který je navržen tak, aby se čokoláda nepoškodila ani při pádu na zem.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové máslo, kokos 3,94%, lyofizované maliny 1,57%. Obsah kakaové sušiny nejméně 52%. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Hmotnost a balení: 63 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvnotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill
Nutriční hodnoty / výživové údaje |
100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2243 |
Energie v kcal | 540 |
Tuky v g | 40,1 |
z toho nasycené tuky v g | 26,3 |
Sacharidy v g | 41,5 |
z toho cukry v g | 35 |
Bílkoviny v g | 11,5 |
Sůl v g | 0,1 |
Doplňkové parametry
kombinaci čokolády a malin miluju. Zvláště, když cítím přírodní chutě a žádné náhražky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Chocolate Hill
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.
Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.
Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!
Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775