Jsou tu vedra. Pohoda. Teploty hlídáme a nejlepší čas odeslání s Vámi dohodneme.

Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru s lískovými ořechy

Kód: CHTCBC23
96 Kč 83,48 Kč bez DPH 141,18 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Ochutnejte osvědčenou lahodnou kombinaci mléčné čokolády a lískových oříšků bez výčitek (ve verzi „Low carb“). Vysokoprocentní mléčná čokoláda bez přidaného cukru obsahuje 52 % kakaové sušiny a je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Je slazená přírodním sladidlem erythritolem a zhusta posypaná delikátními sekanými lískovými oříšky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo mléčná bez cukru 52% s lískovými oříšky

Ochutnejte osvědčenou lahodnou kombinaci mléčné čokolády a lískových oříšků bez výčitek (ve verzi „Low carb“). Vysokoprocentní mléčná čokoláda bez přidaného cukru obsahuje 52 % kakaové sušiny a je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Je slazená přírodním sladidlem erythritolem a zhusta posypaná delikátními sekanými lískovými oříšky. Uchvátí vás její krémová, smetanová chuť, získaná díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému máslu.

Díky mizivému procentu cukrů v této čokoládě je čokoláda vhodná i pro diabetiky i pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Jeden čtvereček šedesátigramové tabulky obsahuje jen 0,855 g cukrů (většinově laktózu), což je velmi přijatelná hodnota a můžete si tak pár čtverečků dopřát bez výčitek (hledáte-li nižší obsah cukru, vyzkoušejte čokoládu bez cukru s vyšším obsahem kakaa). Erythritol je sladidlo získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (11,6%), blanšírovaná lísková jádra (10,52 %), kešu ořechy, mandle. Obsah kakaové sušiny nejméně 52%. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

Upozornění: nadměrná konzumace Erythritolu může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 68 g

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2064
Energie v kcal 504
Tuky v g 44,8
    z toho nasycené tuky v g 22,2
Sacharidy v g 24
    z toho cukerné alkoholy 11,6
    z toho cukry v g 10
Bílkoviny v g 15,7
Vláknina 14,4
Sůl v g 0,1

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčná čokoláda
Hmotnost: 0.068 kg
? Obsah kakaové hmoty: 52
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, kešu, lískové ořechy, mandle
Druhy čokolády: mléčná
Zdravotní a dietní info: Bez cukru / Dia, Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 68
Značka: Chocolate Hill
Výrobce: Chocolate Hill
Obsah kakaové hmoty: 52
Požadované vlastnosti: bez cukru
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení