Chocolate Hill Peru Criollo mléčná 52% bez cukru s lískovými ořechy

Kód: CHTCBC23
109 Kč 97,32 Kč bez DPH 160,29 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Ochutnejte osvědčenou lahodnou kombinaci mléčné čokolády a lískových oříšků bez výčitek (ve verzi „Low carb“). Vysokoprocentní mléčná čokoláda bez přidaného cukru obsahuje 52 % kakaové sušiny a je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Je slazená přírodním sladidlem erythritolem a zhusta posypaná delikátními sekanými lískovými oříšky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo mléčná bez cukru 52% s lískovými oříšky

Ochutnejte osvědčenou lahodnou kombinaci mléčné čokolády a lískových oříšků bez výčitek (ve verzi „Low carb“). Vysokoprocentní mléčná čokoláda bez přidaného cukru obsahuje 52 % kakaové sušiny a je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Je slazená přírodním sladidlem erythritolem a zhusta posypaná delikátními sekanými lískovými oříšky. Uchvátí vás její krémová, smetanová chuť, získaná díky kvalitnímu sušenému mléku, mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému máslu.

Díky mizivému procentu cukrů v této čokoládě je čokoláda vhodná i pro diabetiky i pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Jeden čtvereček šedesátigramové tabulky obsahuje jen 0,855 g cukrů (většinově laktózu), což je velmi přijatelná hodnota a můžete si tak pár čtverečků dopřát bez výčitek (hledáte-li nižší obsah cukru, vyzkoušejte čokoládu bez cukru s vyšším obsahem kakaa). Erythritol je sladidlo získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (11,6%), blanšírovaná lísková jádra (10,52 %), kešu ořechy, mandle. Obsah kakaové sušiny nejméně 52%. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

Upozornění: nadměrná konzumace Erythritolu může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 68 g

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2064
Energie v kcal 504
Tuky v g 44,8
    z toho nasycené tuky v g 22,2
Sacharidy v g 24
    z toho cukerné alkoholy 11,6
    z toho cukry v g 10
Bílkoviny v g 15,7
Vláknina 14,4
Sůl v g 0,1

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčná čokoláda
Hmotnost: 0.068 kg
? Obsah kakaové hmoty: 52
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, kešu, lískové ořechy, mandle
Druhy čokolády: mléčná
Zdravotní a dietní info: Bez cukru / Dia, Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 68
Značka: Chocolate Hill
Výrobce: Chocolate Hill
Obsah kakaové hmoty: 52
Požadované vlastnosti: bez cukru
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda:
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775