Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru s lískovými a vlašskými ořechy

Kód: CHTCBC32
109 Kč 97,32 Kč bez DPH 160,29 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaa  77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Osloví vás jemná chuť čokolády, oživena křupavými kousky čerstvých lískových a vlašských ořechů. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru s lískovými a vlašskými ořechy

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaa  77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Osloví vás jemná chuť čokolády, oživena křupavými kousky čerstvých lískových a vlašských ořechů. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády.

Vzácná odrůda Criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů.  Kousky ořechů doplňují intenzivní čokoládovou chuť. Sladkost  "tak akorát" a hedvábnou chuť jí dodávají i namleté mandle a kešu oříšky. 

Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. 100 g této čokolády obsahuje pouze 1,5 g cukru (přirozený obsah cukru v kakaových bobech, kešu oříšcích a mandlích). Z 15,4 g sacharidů je v čokoládě 11,3 g cukerného alkoholu (erythritol, který se v těle nemetabolizuje). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sladidlo erythritol (11,6 %), kešu ořechy, mandle, vlašské ořechy (5,88 %), lískové ořechy (5,88 %). Obsah kakaové sušiny nejméně 77 %. Může obsahovat stopy mléka a ostatních skořápkových plodů.

Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 68 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2262
Energie v kcal 549
Tuky v g 50,9
    z toho nasycené tuky v g 25,1
Sacharidy v g 15,1
    z toho cukerné alkoholy 11,6
    z toho cukry v g 1,5
Bílkoviny v g 10,4
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Hořká čokoláda
Hmotnost: 0.068 kg
? Obsah kakaové hmoty: 77
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, kešu, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bez cukru / Dia, Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 68
Značka: Chocolate Hill
Výrobce: Chocolate Hill
Obsah kakaové hmoty: 77
S příchutí: ano
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda:
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZV Avatar autora | 15.5.2020
málokde se dá koupit čokoláda s vlašskými ořechy. mými milovanými. a tady je to navíc čokoláda plantážní. radost!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775