Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.

80% čokoláda připravená z vybrané směsi kakaových bobů odrůd Criollo, Trinitario a...

V regionu Cuzco v Peru se pěstuje kakao "Chuncho", které roste v údolí Quillabamba pod...

Tato komplexní a intenzivní 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Peru je plná...

Tmavá 85% čokoláda z oblíbeného kakaa pěstovaného v oblasti Maya Mountain v Belize....

