Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Chci vidět víc...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.
Čokoládové fondue od mistra Francois Praluse je vrcholnou lahůdkou: 75% hořká čokoláda...
Luxusní výběr miničokoládiček a pralinek - to nejlepší z manufaktury Bonnat. V balení...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....
Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s lískooříškovým...
Vaše rychlá vzpruha v podobě tyčinky z výtečné bílé čokolády s hladkým lískooříškovým...
Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno...
Opojná rozkoš v podobě tyčinky z výtečné mléčné čokolády (45%) s hladkým lískooříškovým...
Pekelně rafinovaný nápad na dárek :-). Degustační sada šesti pekelných pralinek z...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...