Tradiční horká bílá čokoláda Bonnat 3 kg

Kód: PROBLANC
Akce Novinka Výhodné balení
5 265 Kč –25 % 3 930 Kč 3 508,93 Kč bez DPH 131 Kč / 100 g
Skladem (2 ks)

Bílá čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu tradiční francouzské horké čokolády nebo jako exkluzivní ingredience pro přípravu dezertů, dortů a jiných cukrářských výrobků. Sametová, intenzivní a jen pro opravdové znalce, kteří se k ní budou vracet již navždy! 3 kila čistého čokoládového zážitku v profesionálním opakovaně uzavíratelném balení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bonnat tradiční francouzská horká čokoláda pro profesionály - bílá čokoláda 

Bílá čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu tradiční francouzské horké čokolády nebo jako exkluzivní ingredience pro přípravu dezertů, dortů a jiných cukrářských výrobků. Sametová, intenzivní a jen pro opravdové znalce, kteří se k ní budou vracet již navždy! 3 kila čistého čokoládového zážitku v profesionálním opakovaně uzavíratelném balení.

Tradiční horká čokoláda
se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku.

Složení: kakaové máslo, třtinový cukr, mléko

Recept na 2 malé šálky tradiční horké „husté“ čokolády: Přichystejte si cca 50 g čokolády (cca 2 vrchovaté polévkové lžíce), 100 ml cca 12% neslazené smetany (popř. mléka). Nalijte smetanu do vyšší misky, hrníčku s uchem nebo rendlíku. Vložte nádobu do horké vodní lázně v širším hrnci a zahřívejte až se voda ve vodní lázni dostane do varu. V průběhu zahřívání vmíchejte čokoládu, popř. cukr. Za stálého míchání povařte cca 3 minuty, až čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty. Nechte mírně zchladnout na teplotu vhodnou k pití a poté servírujte. Čokoládu můžete dochutit i kořením. Více se dočtete v našem článku Domácí horká čokoláda.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:

  • kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: 3000 g

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2565
Energie v kcal 618
Tuky v g 48
    z toho nasycené tuky v g 31,02
Sacharidy v g 43,70
    z toho cukry v g 31,70
Bílkoviny v g 6,1
Sůl v g 0,04

Doplňkové parametry

Kategorie: Horká čokoláda a kakao
Hmotnost: 3 kg
Druhy čokolády: bílá
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
? Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa ořechů, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Typ čokolády: bílá, blanc
Druh čokolády: bílá, blanc
Hmotnost: 3000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Bonnat, od roku 1884

Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaové hmoty.

Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.

Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.  

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Bonnat Chocolatier, 8, cours Senozan, 38500 Voiron, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775