Horká čokoláda a kakao

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby...

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů, čokoládové fontány, ale také do domácího pečiva, müsli či pohárů. Čokoláda je vytvořená z...

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

Bílá čokoláda od Michela Cluizela ve formě peciček s obsahem kakaové bobyvého másla 33 %. Vyvážená chuť přináší tóny máslových koláčků a vanilkového pudinku, na pohled dosahuje...

Horká čokoláda, taková, jak ji popíjeli Mayové. Obsahuje čistou, šetrně zpracovanou 70% čokoládu z výběrových, eticky nakoupených kakaových bobů, slazenou sušenou...

100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky v bio kvalitě.

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve velkém, ekonomickém balení, v bio kvalitě.

67% tmavá plantážní čokoláda od Michela Cluizela ve formě peciček. Vyhledávaná je pro svou jemnost a svěží ovocné tóny, které k vám dopluly z Karibiku -...
Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)
Zde máme pro Vás výběr prvotřídních francouzských a českých horkých čokolád. Recept na tradiční horkou čokoládu, co si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu čokolád. Horké čokolády můžete také využít v čokoládové fontáně.
Také zde máme kakao z té nejvyšší sorty kakaových bobů. Lahůdka!
Chcete-li připravovat horkou čokoládu z obřích tabulek pro cukráře, mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření a pro cukráře. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.