Pistáciový krém Francois Pralus 250 g
Kód: FPTC66Detailní popis produktu
Pistáciový krém François Pralus 250 g
Poctivý pistáciový krém z dílny Francois Pralus z jemně pražených pistácií, špetky třtinového cukru a kakaového másla. Je to vzdálený bratranec našeho oblíbeného lískooříškového krému, ale se svým vlastním, nezaměnitelným charakterem. Dopřejte si ho po lžičkách, natřete na pečivo nebo jej přidejte do svých kulinářských výtvorů.
Výjimečná kvalita surovin Francoise Praluse
Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Složení: pistácie 60,6 %, třtinový cukr, čisté kakaové máslo, laktóza, pistáciové aroma 0,19 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Hmotnost: 250 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2549 |
Energie v kcal | 609 |
Tuky v g | 44 |
z toho nasycené tuky v g | 10 |
Sacharidy v g | 40 |
z toho cukry v g | 35 |
Bílkoviny v g | 15 |
Sůl v g | 0,02 |
Doplňkové parametry
Kód: | FPTC66 |
---|---|
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
Hmotnost: | 0.25 kg |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Chuao |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Venezuela |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Hodnocení produktu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955
Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775
Byla jsem naprosto spokojená s průběhem nákupu. Zboží bylo skvěle zabaleno, bylo doručeno v pořádku. Dárek udělal velkou radost - moc děkuji a tento eshop určitě doporučuji!
Nebyl to první, ani poslední nákup. Mám doma alergika na sóju a mléko a Čokobanka je shop, kde mu konečně můžu něco dobrého koupit. A že to jsou luxusní chutě! Navíc jednání se zákazníkem je úplně úžasné, takto si to představuji. No paráda :)
následování hodný
ked skusite chut cisteho kakaoveho masla v tychto cokoladach uz cokoladu kde je hlavna prisada cukor nebudete moct jest...