Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Chci vidět víc...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.
Mistři čokolatiéři z Ateliéru přinášejí delikatesu v podobě kakaových bobů Chuao...
Degustační sada oblíbených single origin čokoládových mincí od Bonnata představuje...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa Chuao z dílny mistra čokolatiéra Francoise Praluse,...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...
Hořká čokoláda s drcenými kakaovými boby Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...
Poctivý pistáciový krém z dílny Francois Pralus z jemně pražených pistácií, špetky...
Bitcoin, který si můžete dovolit! ;-) Výjimečná 65% tmavá čokoládová mince od mistra...
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...