Nejlepší hořké čokolády, Strana 4
Výpis produktů
Tmavá 65% čokoláda ze vzácných kakaových bobů pocházejících z Ayacucho v...
Hrajeme mistrovství světa v čokoládě! Posláním ČOKOBANKY je objevovat a přinášet...
Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...
70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z proslulé...
Limitovaná edice čokolády z kakaových bobů pěstovaných společností KSS Cooperative v...
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Hořká čokoládová sardinka působí...
Čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice. Boby...
75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na...
Tmavá 70% čokoláda ze vzácných kakaových bobů odrůdy Piura Blanco, díky kterým je...
Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina...
Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...
Tmavá single origin čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v oblíbeném tanzánském...
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Choroni, s kandovanou kůrou iyokan,...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson, s kandovanou kůrou yuzu, exkluzivní kolekce...
