Tmavá čokoláda Quantu Gran Blanco 70%

Kód: QAN-1035
Novinka Oceněná
215 Kč 191,96 Kč bez DPH 430 Kč / 100 g
Skladem (19 ks)

Tmavá 70% čokoláda ze vzácných kakaových bobů odrůdy Piura Blanco, díky kterým je čokoláda nezvykle světlá. Tato čokoláda má medové tóny, které postupně přecházejí v jemně citrusovou dochuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tmavá čokoláda Quantu Gran Blanco 70% 50 g

Tmavá 70% čokoláda ze vzácných kakaových bobů odrůdy Piura Blanco, díky kterým je čokoláda nezvykle světlá. Tato čokoláda má medové tóny, které postupně přecházejí v jemně citrusovou dochuť.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile, Academy of Chocolate Awards 2018, Londýn
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate Awards 2017, Londýn

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.

Hmotnost: 50 g

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2390
Energie v kcal 572
Tuky v g 40
    z toho nasycené v g 24
Sacharidy v g 48
   z toho cukry v g 28
Vláknina v g 20
Bílkoviny v g 12
Sůl v g 0

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.05 kg
? Obsah kakaové hmoty: 70
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
? Dobrůtka získala ocenění: ano
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Odrůda kakaových bobů: Piura Blanco
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: tmavá
Hmotnost: 50
Značka: Quantu
Výrobce: Quantu
Obsah kakaové hmoty: 70

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.