Kakao Francois Pralus 100% Plantation v dóze Bio 250 g
Kód: FPKP01G250Detailní popis produktu
Tento produkt již neprodáváme. Mrkněte na podobné dobroty.
100% kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky v bio kvalitě. Balení v elegantní kovové dóze.
Složení: 100% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (11 %), stabilizátor: uhličitan draselný (E501i ).
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a rozměry: 250 g – kovová dóza, 105×125×53 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 1290 |
Energie v kcal | 308 |
Tuky v g | 11 |
z toho nasycené tuky v g | 6,6 |
Sacharidy v g | 10,5 |
z toho cukry v g | 0,5 |
Bílkoviny v g | 22,6 |
Sůl v g | 0,05 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 100 |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Zdravotní a dietní info: | Bio, Bez cukru / Dia, Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa ořechů, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Dominikánská republika |
Odrůda kakaových bobů: | Trinitario |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Typ čokolády: | hořké |
Druh: | kakao |
Hmotnost: | 250 |
Výrobce: | Michel Cluizel |
Značka: | Michel Cluizel |
Požadované vastnosti: | Bio |
Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955
Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775