Horká čokoláda a kakao

100% kakaová hmota, která vznikla šetrným mletím kakaových bobů odrůdy Arriba pěstovaných v Ekvádoru. Skvělá pro výrobu domácí čokolády, ale také nápojů, brownies, energetických...

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve velkém, ekonomickém balení, v bio kvalitě.
Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)
Zde máme pro Vás výběr prvotřídních francouzských a českých horkých čokolád. Recept na tradiční horkou čokoládu, co si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu čokolád. Horké čokolády můžete také využít v čokoládové fontáně.
Také zde máme kakao z té nejvyšší sorty kakaových bobů. Lahůdka!
Chcete-li připravovat horkou čokoládu z obřích tabulek pro cukráře, mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření a pro cukráře. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.