Horká čokoláda a kakao

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde máme pro Vás výběr prvotřídních francouzských a českých horkých čokolád. Recept na tradiční horkou čokoládu, co si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu čokolád. Horké čokolády můžete také využít v čokoládové fontáně.

Také zde máme kakao znejvyšší sorty kakaových bobů. Lahůdka!

Chcete-li připravovat horkou čokoládu z obřích tabulek pro cukráře, mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření a pro cukráře. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.

2 položek celkem
horka cokolada francois pralus cacao show 75 5 kg
Výhodné balení Oceněná Bio
868,70 Kč bez DPH
999 Kč

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....

FPHC03KG1
francois pralus cacao 100 3kg cokobanka cz
Výhodné balení Bio
868,70 Kč bez DPH
999 Kč

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve...

FPKP01KG1
Zobrazit celý popis