Horká čokoláda a kakao

4 položek celkem
bonnat-horka-cokolada-100-cokobanka-cz
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

BNHC03
bonnat cokolada acuire vareni.cokobanka.cz
190,43 Kč bez DPH
219 Kč

Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném množství 200 g, vhodná na výrobu horké čokolády, pečení a přípravu delikátních dezertů.

BNTC57
iswari exotica kakaovy prasek 125
86,09 Kč bez DPH
99 Kč

Čisté (100%) kakao z kakaových bobů v BIO kvalitě, šetrně zpracovaných při nízkých teplotách (bez pražení).

ISKP01G125
francois pralus obri cokolada 100 rozbalena cokobanka cz 839
3 042,61 Kč bez DPH
3 499 Kč

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněná stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009. Toto 3kg...

FPKU09KG3

Čokoláda a kakao pro přípravu vašich dezertů a horkých nápojů

Tradiční horká čokoláda z rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Nekompromisní francouzská grumánská kvalita. Ochutnejte horkou čokoládu, kterou by Vám nabídli jen v těch nejlepších Pařížských kavárnách!

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.

Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.