Fialka LIMITED
Kód: 6347Detailní popis produktu
Fialka LIMITOVANÁ EDICE – 47% mléčná čokoláda s fialkou Jordi´s 50 g
Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 25.4.2025
|
|
Mléčná čokoláda z dílny hradeckých Jordi´s vyrobená z madagaskarských kakaových bobů a posypaná fialkovými květy. Voní svěže a lahodně jako první jarní květ a v chuti se snoubí kombinace bohaté mléčné čokolády s jemnými fialkovými květy naloženými v cukru, co ji činí nezapomenutelnou. Limitovaná edice, takže neváhejte s nákupem. Až dojdou, nebudou :-)
V roce 2010 založili pánové Stejskal a Koudelka v Hradci Králové Salón čokolády – Jordi's Chocolate, a už o dva roky později spustili vlastní manufakturu na výrobu "bean to bar" čokolády. Pustili do této náročné řemeslné výroby a jejich čokolády si získaly mnohé české fanoušky. Nás zaujaly jejich bílé, mléčné a ochucené čokolády.
Složení: kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové boby, kandované fialky (12 %). Obsah kakaa: min. 47 %. Může obsahovat stopy lískových ořechů a mandlí a mléka.
Původ: čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z Madagaskaru.
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
| Energie v kJ | 2531 |
| Energie v kcal | 605 |
| Tuky v g | 44 |
| z toho nasycené tuky v g | 27 |
| Sacharidy v g | 42 |
| z toho cukry v g | 36 |
| Bílkoviny v g | 11 |
| Sůl v g | 0,3 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
|---|---|
| Druh čokolády: | mléčná |
| S přísadou: | květ fialky |
| Hmotnost: | 50 g |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Jordi´s je první česká "bean to bar" čokoládovna
Čokoládovnu založili pánové Stejskal a Koudelka v Hradci Králové již před 10 lety. Tehdy byla jediná v naší zemi, která vyráběla čokolády přímo z kakaových bobů (tzv. Bean-to-bar čokolády), dovážených z vybraných destinací (prohlédněte si mapu).
Kakaové boby, které do čokoládovny putují z různých koutů světa, ručně přebírají a šetrně praží po malých dávkách. Po 24 hodinovém mletí na kamenném mlýnku ze vzniklé krémové a voňavé kakaové hmoty tvoří originály přidáváním čistých ingrediencí jako třtinový cukr, kozí mléko, kousky zázvoru a podobně. Čokoládu pak pomalu temperují a každou tabulku ručně zabalí. Jejich tvorbu ocenila i porota mezinárodních soutěží.
Podívejte se na video, jak vzniká čokoláda Jordis od celých bobů až po zabalenou tabulku. I další:
- Jak se v malé čokoládovně Jordis boby praží,
- 48 hodin od kakaových bobů ke krémové čokoládové hmotě - mletí kakaových bobů
- Co udělá temperace s čokoládovou hmotou, aneb jak získat ten správný lesk, barvu a lom čokolády
Výrobce: Jordi's s.r.o., Špitálská 149/7, 50003 Hradec Králové, IČ: 03630731
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775

