Doporučené hořké čokolády
U hořkých čokolád bylo pro nás nejtěžší vybrat ty nejlepší. Každý z nás má své favority na které nedá dopustit. Nakonec se ale podařilo. Ve dvanácti vítězích najdete tři okolo 65%, pět 75% čokolád (z toho dvě s výjimečným původem), jednu 85% a tři téměř 100%. Vyberte si podle svého oblíbeného „procenta kakaovosti.“ A nebo vyzkoušejte od každého jednu. Všechny jsou špičkové, takže nemůžete udělat chybu.
Jestli už víte kolik procent Váš jazýček vyžaduje, doporučujeme pustit se do průzkumu naší sekce hořkých čokolád. Objevujte chuťové rozdíly mezi čokoládami ze tří základních odrůd kakaových bobů: criollo, trinitario a forastero. Vyzkoušejte si, že i čokolády ze stejné odrůdy, ale z různých zemí chutnají hodně odlišně. A to Vám nějakou dobu vydrží. No a jak se postupně promlsáte k profesionalitě, tak si nezapomeňte za odměnu dopřát některou ze vzácnějších odrůd - např. Chuao.
Vzrušující gurmánské zážitky přejeme!
Řazení produktů
Výpis produktů
100% čokoláda připravená z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstovaných...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Géant des Brumes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů...
Les Sirénes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z čistých kakaových bobů...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et mangue" od...
Pistáciová, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et orange" od...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Choroni exkluzivní kolekce Ateliér...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...
Hořká čokoláda s drcenými kakaovými boby Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Kokoa Kamili exkluzivní kolekce Ateliér...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Rugoso exkluzivní kolekce Ateliér čokoládovny...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Rugoso, s panko strouhankou, exkluzivní kolekce Ateliér...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et fraise" od...
Fondant au Cafe je prvotřídní hořká čokoláda s výraznou chutí černé kávy, která...
100 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
65 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
80 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
65 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na...
Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád...
Do stínu kokosových palem vás zanese kolibřík s touto 44% bean-to-bar veganskou...
Výjimečná pro svůj obsah kakaa, čokoláda Noir Infini 99% je už od svého vzniku v roce...
Čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco. Kakao z...
Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Choroni, s kandovanou kůrou iyokan,...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson, s kandovanou kůrou yuzu, exkluzivní kolekce...
Chartreuse je 75% hořká čokoláda, která vznikla díky unikátní spolupráci Maison Bonnat...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Kokoa Kamili s wasabi sezamem exkluzivní...
Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson exkluzivní kolekce Ateliér čokoládovny...
Jemná tmavá čokoláda s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou...
73% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Čokoláda vás...
88% bean-to-bar čokoláda slazená kokosovým cukrem vám přinese plnou chuť kakaových bobů...
