Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 2

29 položek celkem
ajala cokolada s vlaskymi orechy cokobanka cz 768 768
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Čokoláda z bobů nejvyšší kvality, slazená sušenou třtinovou šťávou, s kousky vlašských ořechů, s obsahem kakaa 70 % a 100 % lásky. Čokoláda je v bio kvalitě.

AJTC20
ajala cokolada pekany cokobanka cz 768
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Čokoláda z bobů nejvyšší kvality, z bobů pocházejících ze Střední a Jižní Ameriky, slazená sušenou třtinovou šťávou, ochucená kousky pekanových ořechů, s obsahem kakaa 70...

AJTC18
ajala cokolada belize.cokobanka.cz
100 Kč bez DPH
115 Kč

Chuťově originální, hořká čokoláda s obsahem kakaa 70 %, single-origin, slazená sušenou třtinovou šťávou. Kakaové boby pocházejí z Belize z podniku Maya Mountain...

AJTC07
chocolate hill cokolada quinoa mak cokobanka cz 1000
Chocolate Hill Peru Criollo 70% s quinoou a mákem
Naskladnění: cca začátek června
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

70% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená quinoou a mákem.

CHPC03
ajala cokolada pepr cokobanka cz 768
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Hořká čokoláda z bobů nejvyšší kvality, slazená sušenou třtinovou šťávou, se silou špetky pepře, s obsahem kakaa 70 % a 100 % lásky.  Čokoláda je v bio kvalitě.

AJTC16

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.