Čokoláda - to nejlepší z planety Země
-
Mléčná
-
Hořká
-
Hořká 99-100%
-
Bílá
-
Ochucená
-
Horká čokoláda a kakao
-
Na vaření a pro cukráře
-
Tabulky
-
Degustační sady
-
Čokoládové krémy
-
Obří čokolády
-
Miničokoládky
-
Oříšky v čokoládě
-
Výhodné balení

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť s...

Mléčná čokoláda z kakaových bobů z oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými...

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

Největší pralinka ve známém vesmíru :-)! A navíc pozlacená! Obsahuje delikátní náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a...

Pekelně rafinovaný nápad na dárek. :) Degustační sada pěti pekelných pralinek z čokoládovny Francois Pralus - to jest splněný sen každého čokoholika. 800 gramů čisté radosti! V...

Bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské republiky, kterého obsahuje výjimečných 45 %. Chuť dodá kvalitní sušené plnotučné mléko...

Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená drcenými kakaovými boby.

Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky, v bio kvalitě. Při ochutnání...

Lahodná vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s krémem praliné, křupavými palačinkami a kousky křupavého karamelu. Tato křupavá pralinková čokoláda v sobě odráží tradici a...

Nepražené RAW kakaové boby Ekvádor Bio a miničokoládka z nich vyrobená. Čokoláda je nejvyšší kvality s obsahem kakaové sušiny nejméně 70 %. Toto unikátní balení Vám...

Nepražené RAW kakaové boby Madagaskar Bio a miničokoládka z nich vyrobená. Čokoláda je nejvyšší kvality s obsahem kakaové sušiny nejméně 70 %. Toto unikátní balení Vám dává...

Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 % vyniká vyváženou chutí. Přináší tóny máslových koláčků a vanilkového pudinku. Na pohled má výjimečný lesk. ...

100% kakaová hmota, která vznikla šetrným mletím kakaových bobů odrůdy Arriba pěstovaných v Ekvádoru. Skvělá pro výrobu domácí čokolády, ale také nápojů, brownies, energetických...

Vysokoprocentní – 45% – mléčné miničokoládky připravené z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných v Indonésii. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť...

Vysokoprocentní – 45% – mléčné miničokoládky. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Výhodné 2kg balení balených...

Je libo tabulkovou kávu, nebo dokonce latté? Tyto úžasné mléčné minikávolády od Francoise Praluse vám toto přání splní! Minitabulky kávy s mlékem o velikosti 5 g ve...

Je libo tabulkovou kávu? Tyto úžasné hořké minikávolády od Francoise Praluse vám toto přání splní! Vaše oblíbené espresso v tabulkové formě. Ve výhodném 1kg balení.

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s kousky karamelu (18 %) připraveného na slaném másle (0,02%). Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké,...

Degustační sada na seznámení s čokoládami Michel Cluizel. Sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků: 6 tmavých (z toho 4 plantážní) a 4 mléčné (z toho 3...
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Zobrazit více ...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.