Čokoláda Francois Pralus Tanzanie 75%

Kód: FPTC12
158 Kč 137,39 Kč bez DPH
Skladem (18 ks)

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných v Tanzánii. Aroma koření a dřeva, dlouhá dochuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Francois Pralus Tanzanie Forastero 75%

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných v Tanzánii. Aroma koření a dřeva, dlouhá dochuť.

Recenze na čokoládu: Chocolate Reviews: Pralus Tanzanie 75% (v angličtině)

Složení: 75% kakao, cukr, čisté kakaové máslo, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Čokoláda je v bio kvalitě.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2448
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.1 kg
? Obsah kakaové hmoty: 75
Příchuť čokolády: - BEZ PŘÍCHUTĚ
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Bio, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: - AFRIKA, Tanzánie
Odrůda kakaových bobů: Forastero
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 100
Značka: Francois Pralus
Obsah kakaové hmoty: 75

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.