V létě za Vás hlídáme teploty a čokoládu odesíláme (po dohodě s Vámi) v nejvhodnějším okamžiku, aby dorazila v pořádku.

Čokoláda - to nejlepší z planety Země

7 položek celkem
FPDS05 768
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

Knihovnička čokoholika na cestě kolem světa. V této originální degustační sadě, jež na první pohled připomíná miniaturní knihovničku, najdete 24 jedno-oblastních...

FPDS05
francois pralus degustacni sada cesta kolem sveta cokobanka cz
781,74 Kč bez DPH
899 Kč

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

FPDS03
francois pralus degustacni sada mini pyramide v celofanu cokobanka cz
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

FPDS01
Tanzanie big
51,30 Kč bez DPH
59 Kč

Nepražené RAW kakaové boby Tanzanie Bio a miničokoládka z nich vyrobená. Čokoláda je nejvyšší kvality s obsahem kakaové sušiny nejméně 70 %. Toto unikátní balení Vám dává...

CHKBMC03
ajala cokolada tanzanie.cokobanka.cz
100 Kč bez DPH
115 Kč

Chuťově originální, single origin, hořká čokoláda s obsahem  kakaa 70 %, slazená sušenou třtinovou šťávou. Kakaové boby pocházejí z regionu Mbingu v...

AJTC03
ajala chleba cokobanka cz 768
100 Kč bez DPH
115 Kč

Křupavý žitný chléb a výjimečná hořká čokoláda. Spojení těchto rituálních pokrmů vám umožní prožít gurmánskou bohoslužbu za radost a lásku. Čokoláda je...

AJTC22
FPTC12 1000
146,96 Kč bez DPH
169 Kč

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných v Tanzánii. Aroma koření a dřeva, dlouhá dochuť.

FPTC12

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.