Vzácná čokoláda - čokoláda ze vzácných odrůd kakaových bobů
Kouzelná rostlina Theobroma cacao neboli kakovník existuje ve spoustě podob. Na velkých plantážích se pěstují klony s velkými výnosy, obvykle chuťově ploché a nezajímavé. Z těch se vyrábějí průmyslové čokolády, které si můžeme hodit do košíku v každém supermarketu.
Na druhém konci tohoto spektra jsou vzácné pralesní odrůdy, experimentální kříženci a další odrůdy šlechtěné a pěstované přesvědčenými nadšenci. Čokolády z nich připravené najdete v této sekci. Přejeme Vám vzrušující gurmánské zážitky!

Pražené makadamové ořechy obalené v hořké čokoládě z kakaových bobů Rugoso. Intenzivně...

Géant des Brumes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů...

Les Sirénes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z čistých kakaových bobů...

Jedna z nejslavnějších odrůd světa Chuao z dílny mistra čokolatiéra Francoise Praluse,...

Pocta madagaskarskému kakau v 160 gramové luxusní pralince Françoise Praluse jemně...

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....

75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...

Degustační sada se 4 x 100g čokoládami pro pokročilé milce mléčné vysokoprocentní...

Exkluzivní 75% čokoláda ze vzácných kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy Nacional,...