Mléčná čokoláda Quantu Jean Duya s giandujou 32%
Kód: QAN-1105Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda Quantu Jean Duya s giandujou 32% 50 g
Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 7. 3. 2025
|
|
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z Peru, mléko z Kanady a lískové oříšky z Itálie spolu tvoří tuto jedinečnou tabulku čokolády. Intenzivní smetanová čokoláda plná oříšků se Vám rozpustí na jazyku a po prvním ochutnání jistě záhy přijde druhé, třetí... :-)
Složení: lískové oříšky, třtinový cukr, kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo.
Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.
Hmotnost: 50 g
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
| Energie v kJ | 2461 |
| Energie v kcal | 588 |
| Tuky v g | 45,6 |
| z toho nasycené v g | 18 |
| Sacharidy v g | 39,2 |
| z toho cukry v g | 30,8 |
| Bílkoviny v g | 10,4 |
| Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg |
| EAN: | 628011743053 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 32 |
| Druhy čokolády: | mléčná |
| Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, lískové ořechy, — OSTATNÍ:, gianduja |
| Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | mléčná |
| Hmotnost: | 50 |
| Značka: | Quantu |
| Výrobce: | Quantu |
| Obsah kakaové hmoty: | 32 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.
