Kvalitní čokoláda, Strana 5
Řazení produktů
Výpis produktů
Chartreuse je 75% hořká čokoláda, která vznikla díky unikátní spolupráci Maison Bonnat...
Mléčná 50 % BEAN-TO-BAR čokoláda s vanilkou. Vyrobena z vysoce kvalitních...
Mrazem sušené křupavé višně ukryté v delikátní hořké čokoládě obalené kakaem...
Sladké a křupavé pražené kalifornské mandle jsou zalité v několika desítkách mléčné...
55 % mléčná čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na...
Tato 38% bílá čokoláda s rakytníkem Vás zaujme již na první pohled svou barvou – je...
Tato komplexní a intenzivní 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Peru je plná...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Hořká čokoládová sardinka působí...
Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...
