Hořká čokoláda, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Plantážní čokoláda z Kolumbie s ještě vyšším obsahem kakaových bobů: 75 %. Osloví vás...
Intenzivní 72% tmavá čokoláda potěší všechny milovníky čokolády nezapomenutelnou...
Chartreuse je 75% hořká čokoláda, která vznikla díky unikátní spolupráci Maison Bonnat...
Exkluzivní 75% čokoláda ze vzácných kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy Nacional,...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstovaných...
V regionu Cuzco v Peru se pěstuje kakao "Chuncho", které roste v údolí Quillabamba pod...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Tato komplexní a intenzivní 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Peru je plná...
65% tmavá čokoláda připravená podle původní receptury Felixe Bonnata z roku 1884. Byla...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...
Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s lískooříškovým...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson exkluzivní kolekce Ateliér čokoládovny...
