Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.

66% bean-to-bar tmavá čokoláda je slazená kokosovým cukrem. Okouzlí vás jemnou...

Cenově výhodná sada 10 ks hořkých plantážních miničokolád Michel Cluizel ze 7 slavných...

Do stínu kokosových palem vás zanese kolibřík s touto 44% bean-to-bar veganskou...

V tmavé 60% čokoládě s funkčním doplňkem - dřevitou houbou Hericiem ucítíte jemné tóny...

Plantážní čokoláda z Kolumbie s ještě vyšším obsahem kakaových bobů: 75 %. Osloví vás...

55% bean-to-bar čokoláda z řady Aluna je nezvykle dochucena rýží. Ta ji zjemňuje...

Hořká 77% bean-to-bar čokoláda z řady Aluna vymazlená konopným olejem, kapkou japonské...

Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...

Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...

Hrajeme mistrovství světa v čokoládě! Posláním ČOKOBANKY je objevovat a přinášet...