Horká čokoláda a kakao

Jak prosté, jak funkční! Kakaové boby v bio kvalitě z Ekvádoru, pomleté poctivýma českýma rukama, trocha sušené třtinové šťávy a sušeného kokosového mléka. Jen tyto tři čisté...

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněná stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009. Toto 3kg...

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů. Toto 3kg gastro...

Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek...
Čokoláda a kakao pro přípravu vašich dezertů a horkých nápojů
Tradiční horká čokoláda z rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Nekompromisní francouzská grumánská kvalita. Ochutnejte horkou čokoládu, kterou by Vám nabídli jen v těch nejlepších Pařížských kavárnách!
Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)
Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.
Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.