Horká čokoláda a kakao

5 položek celkem
francois pralus kakao 100 v doze cokobanka cz 768
242,61 Kč bez DPH
279 Kč

 Čistý (100%) kakaový prášek z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky.

FPKP01G250
francois pralus cacao 100 3kg cokobanka cz
Výhodné balení
825,22 Kč bez DPH
949 Kč

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve velkém, ekonomickém balení.

FPKP01KG1
dum dlouhovekosti chokos 100g cokobanka cz 768
Novinka
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Jak prosté, jak funkční! Kakaové boby v bio kvalitě z Ekvádoru, pomleté poctivýma českýma rukama, trocha sušené třtinové šťávy a sušeného kokosového mléka. Jen tyto tři čisté...

DDCHG100
dum dlouhovekosti chokos 250g cokobanka cz 768
Novinka
277,39 Kč bez DPH
319 Kč

Jak prosté, jak funkční! Kakaové boby v bio kvalitě z Ekvádoru, pomleté poctivýma českýma rukama, trocha sušené třtinové šťávy a sušeného kokosového mléka. Jen tyto tři čisté...

DDCHG250
francois pralus obri cokolada 75 rozbalena cokobanka cz 839
Výhodné balení
2 607,83 Kč bez DPH
2 999 Kč

Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek...

FPKU24KG3

Čokoláda a kakao pro přípravu vašich dezertů a horkých nápojů

Tradiční horká čokoláda z rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Nekompromisní francouzská grumánská kvalita. Ochutnejte horkou čokoládu, kterou by Vám nabídli jen v těch nejlepších Pařížských kavárnách!

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.

Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů.