Čokoláda Francois Pralus

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů vysoce aromatické vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť s...

Půlkilový balíček radosti - v sametovém měšci čeká překvapení v podobě 2 tabulek čokolád, bezpočtu pralinek, miničokolád,minikávolád a lanýžů (truffles). Balíček je vhodný...

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

Největší pralinka ve známém vesmíru :-)! A navíc pozlacená! Obsahuje delikátní náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a...

Vysokoprocentní – 45% – mléčné miničokoládky připravené z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných v Indonésii. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť...

Je libo tabulkovou kávu, nebo dokonce latté? Tyto úžasné mléčné minikávolády od Francoise Praluse vám toto přání splní! Minitabulky kávy s mlékem o velikosti 5 g ve...

Je libo tabulkovou kávu? Tyto úžasné hořké minikávolády od Francoise Praluse vám toto přání splní! Vaše oblíbené espresso v tabulkové formě. Ve výhodném 1kg balení.

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-).

100% miničokoládka připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Vysokoprocentní – 45% – mléčná miničokoládka, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom...

75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná, aromatická čokoláda s ovocnými a květinovými tóny s náznakem...

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná...

Seznamte se s francouzskými mléčnými čokoládami Michel Cluizel a Francois Pralus. Sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků s 5 vyhlášenými druhy mléčných...

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve velkém, ekonomickém balení, v bio kvalitě.

75% hořká čokoláda svěží chuti s dřevitými a vanilkovými chuťovými tóny. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Kostariky.

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru v bio kvalitě. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Toto 3kg gastro balení...
Gurmánská čokoláda Francois Pralus se připravuje ve starobylé francouzské čokoládovně již od roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus je „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Čokolády Francois Pralus mají šarm a jsou chuťově bohaté a pestré.