Tmavá čokoláda Qantu Bagua Amazonas Peru 70%
Kód: QAN 1131Detailní popis produktu
Tmavá čokoláda Qantu Bagua Amazonas Peru 70% 50 g
Tmavá 70% čokoláda ze vzácných kakaových bobů, z plantáže Bagua v Peru, s tóny jasmínu, květu pomerančovníku doplněné nádechem citronové trávy, které postupně ustoupí jemnému karamelovému zakončení.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- zlatá medaile, Academy of Chocolate Awards 2018, Londýn
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Hmotnost: 50 g
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
| Energie v kJ | 2390 |
| Energie v kcal | 572 |
| Tuky v g | 40 |
| z toho nasycené v g | 24 |
| Sacharidy v g | 48 |
| z toho cukry v g | 28 |
| Vláknina v g | 20 |
| Bílkoviny v g | 12 |
| Sůl v g | 0 |
Qantu Chocolate je malá kanadská bean-to-bar čokoládovna, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.
Všechny čokolády od Qantu Chocolate najdete ZDE.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg |
| EAN: | 627843812517 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
| Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
| Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
| ? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Obsah kakaové hmoty: | 70 |
| Druh čokolády: | tmavá |
| Původ kakaových bobů: | Peru |
| Dietní info.: | bez lepku, bez sóji, bez alkoholu, vhodné pro vegany a vegetariány |
| Hmotnost: | 50 |
| Ocenění: | zlatá medaile Academy of Chocolate Awards 2018 |
| Značka: | Qantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.
