Single Origin hořká čokoláda, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Tato komplexní a intenzivní 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Peru je plná...
Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...
Exkluzivní 75% čokoláda ze vzácných kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy Nacional,...
Tmavá 65% čokoláda ze vzácných kakaových bobů pocházejících z Ayacucho v...
Čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice. Boby...
Tato tmavá kořeněná čokoláda je vyrobena v tradičním mexickém stylu ze 70 % kakaa a 10...
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a...
Před mnoha miliony lety se ve Střední Americe přeměnil obrovský korálový útes a dal...
Jemná tmavá čokoláda s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou...
73% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Čokoláda vás...
Tato podmanivá 70% čokoláda v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
88% bean-to-bar čokoláda slazená kokosovým cukrem vám přinese plnou chuť kakaových bobů...
