Mléčná čokoláda Fruition Dominican Nacional 68%
Kód: FRU-1056Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda Fruition Dominican Nacional 68% 60 g
Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 05/2025
|
|
Vysokoprocentní mléčná čokoláda z kakaových bobů vzácné odrůdy Nacional z Dominikánské republiky. Velmi intenzivní čokoláda s tóny švestek, vanilky, rozinek a citrusů má až medový závěr. Uchvátí tak každého milovníka dark-milk čokolád, nenechte si ji ujít!
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo. Může obsahovat stopy arašídů, ořechů, pšenice, vajec, sóji a sezamu.
Fruition Chocolate je čokoládovna sídlící v americkém New Yorku. Své čokolády vyrábějí z těch nejlepších kakaových bobů z Peru, Bolívie, Madagaskaru, Dominikánské republiky a Kolumbie. Jejich čokolády – převážně vysokoprocentní mléčné – získaly již mnohá mezinárodní ocenění.
Hmotnost: 60 g
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
| Energie v kJ | 2098 |
| Energie v kcal | 500 |
| Tuky v g | 35 |
| z toho nasycené v g | 20 |
| Sacharidy v g | 40 |
| z toho cukry v g | 30 |
| Bílkoviny v g | 5 |
| Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.06 kg |
| EAN: | 220998422842 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 68 |
| Druhy čokolády: | mléčná |
| Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
| Odrůda kakaových bobů: | Nacional - Heirloom kakao |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Dominikánská republika |
| Zdravotní a dietní info: | Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | mléčná |
| Hmotnost: | 60 |
| Značka: | Fruition Chocolate |
| Výrobce: | Fruition Chocolate |
| Obsah kakaové hmoty: | 68 |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Fruition Chocolate je čokoládovna sídlící v americkém New Yorku. Své čokolády vyrábějí z těch nejlepších kakaových bobů z Peru, Bolívie, Madagaskaru, Dominikánské republiky a Kolumbie, které nakupují přímo od farmářů za 2–3krát vyšší cenu, než je průměrná cena kakaa, aby zajistili nejvyšší kvalitu. Jejich čokolády – převážně vysokoprocentní mléčné – tak získaly již mnohá mezinárodní ocenění.
