Mléčná čokoláda Fruition Brown Butter 43% Mini 30 g
Kód: FRU-1090Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda Fruition Brown Butter 43% Mini 30 g
Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 03/2025
|
|
Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky kterému je až neskutečně jemná a krémová. Je karamelově smetanová, s ovocitým dojezdem.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2017, World
- zlatá medaile, Academy of Chocolate Awards, 2018
- vítěz, Good Food Awards, 2018
Složení: třtinový cukr, kakaové máslo, kakaové boby, sušené mléko, máslo, vanilka. Může obsahovat stopy ořechů.
Fruition Chocolate je čokoládovna sídlící v americkém New Yorku. Své čokolády vyrábějí z těch nejlepších kakaových bobů z Peru, Bolívie, Madagaskaru, Dominikánské republiky a Kolumbie. Jejich čokolády – převážně vysokoprocentní mléčné – získaly již mnohá mezinárodní ocenění.
Hmotnost: 30 g
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
| Energie v kJ | 2510 |
| Energie v kcal | 600 |
| Tuky v g | 40 |
| z toho nasycené v g | 25 |
| Sacharidy v g | 50 |
| z toho cukry v g | 40 |
| Bílkoviny v g | 10 |
| Sůl v g | 0,05 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.03 kg |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 43 |
| Druhy čokolády: | mléčná |
| Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, máslo |
| Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Dominikánská republika |
| ? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
| Zdravotní a dietní info: | Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | mléčná |
| Hmotnost: | 30 |
| Značka: | Fruition Chocolate |
| Výrobce: | Fruition Chocolate |
| Obsah kakaové hmoty: | 43 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Fruition Chocolate je čokoládovna sídlící v americkém New Yorku. Své čokolády vyrábějí z těch nejlepších kakaových bobů z Peru, Bolívie, Madagaskaru, Dominikánské republiky a Kolumbie, které nakupují přímo od farmářů za 2–3krát vyšší cenu, než je průměrná cena kakaa, aby zajistili nejvyšší kvalitu. Jejich čokolády – převážně vysokoprocentní mléčné – tak získaly již mnohá mezinárodní ocenění.
