Kvalitní hořká čokoláda, Strana 3
Výpis produktů
73% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Čokoláda vás...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Chartreuse je 75% hořká čokoláda, která vznikla díky unikátní spolupráci Maison Bonnat...
Exkluzivní 75% čokoláda ze vzácných kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy Nacional,...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Tato komplexní a intenzivní 100% čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v Peru je plná...
V regionu Cuzco v Peru se pěstuje kakao "Chuncho", které roste v údolí Quillabamba pod...
Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson exkluzivní kolekce Ateliér čokoládovny...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Kokoa Kamili s wasabi sezamem exkluzivní...
Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...
